Publications des scientifiques de l'IRD

Antoine T., Scorrano G., Icard-Vernière Christèle, Halimi C., George S., Mouquet Rivier Claire, Reboul E. (2020). Evaluation of vitamin D bioaccessibility and iron solubility from test meals containing meat and/or cereals and/or legumes. Proceedings of the Nutrition Society, 79 (OCE2), p. E545-E545. FENS 2019 : European Nutrition Conference, 13., Dublin (IRL), 2019/10/15-18. ISSN 0029-6651.

Titre du document
Evaluation of vitamin D bioaccessibility and iron solubility from test meals containing meat and/or cereals and/or legumes
Année de publication
2020
Type de document
Article référencé dans le Web of Science WOS:000546638800478
Auteurs
Antoine T., Scorrano G., Icard-Vernière Christèle, Halimi C., George S., Mouquet Rivier Claire, Reboul E.
Source
Proceedings of the Nutrition Society, 2020, 79 (OCE2), p. E545-E545 ISSN 0029-6651
Colloque
FENS 2019 : European Nutrition Conference, 13., Dublin (IRL), 2019/10/15-18
Plan de classement
Nutrition, alimentation [054]
Localisation
Fonds IRD [F B010079336]
Identifiant IRD
fdi:010079336
Contact