Trèche Serge, Massamba J. (1995). Les modes de transformation traditionnels du manioc au Congo = Traditional methods of cassava processing in the Congo. In :
Agbor Egbe T. (ed.), Brauman Alain (ed.), Griffon D. (ed.), Trèche Serge (ed.). Transformation alimentaire du manioc = Cassava food processing. Paris : ORSTOM, p. 133-150. (Colloques et Séminaires). ISBN 2-7099-1279-1. ISSN 0767-2896.
Titre du document
Les modes de transformation traditionnels du manioc au Congo = Traditional methods of cassava processing in the Congo
Année de publication
1995
Type de document
Partie d'ouvrage
Auteurs
Trèche Serge, Massamba J.
In
Agbor Egbe T. (ed.), Brauman Alain (ed.), Griffon D. (ed.), Trèche Serge (ed.)Transformation alimentaire du manioc = Cassava food processing
Source
Paris : ORSTOM, 1995,
p. 133-150 (Colloques et Séminaires). ISBN 2-7099-1279-1 ISSN 0767-2896