Publications des scientifiques de l'IRD

Kabbaj W., Breheret S., Guimberteau J., Talou T., Olivier J.M., Bensoussan M., Sobal M., Roussos Sevastianos. (2002). Comparison of volatile compound production in fruit body and in mycelium of Pleurotus ostreatus identified by submerged and solid-state cultures. Applied Biochemistry and Biotechnology, 102-103 (1-6), p. 463-469. ISSN 0273-2289.

Titre du document
Comparison of volatile compound production in fruit body and in mycelium of Pleurotus ostreatus identified by submerged and solid-state cultures
Année de publication
2002
Type de document
Article
Auteurs
Kabbaj W., Breheret S., Guimberteau J., Talou T., Olivier J.M., Bensoussan M., Sobal M., Roussos Sevastianos
Source
Applied Biochemistry and Biotechnology, 2002, 102-103 (1-6), p. 463-469 ISSN 0273-2289
Plan de classement
Fermentations [084FERMEN]
Descripteurs
FERMENTATION EN MILIEU SOLIDE ; CHAMPIGNON ; PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE ; MILIEU DE CULTURE ; MILIEU LIQUIDE ; MILIEU SOLIDE ; CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ; SPECTROMETRIE ; VALORISATION DE RESIDU AGROINDUSTRIEL ; CANNE A SUCRE ; BAGASSE ; AROME
Description Géographique
FRANCE ; BRETAGNE
Localisation
Fonds IRD [F B010056400]
Identifiant IRD
fdi:010056400
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