Publications des scientifiques de l'IRD

Roussos Sevastianos, Augur Christopher, Perraud Gaime Isabelle, Pyle D.L., Saucedo-Castaneda G., Soccol C.R., Pandey A., Ferrao I., Raimbault Maurice. (2000). Developement of bioprocesses for the conservation, detoxification and value-addition of coffee pulp and coffee husk. In : Sera T. (ed.), Soccol C.R. (ed.), Pandey A.(ed.), Roussos Sevastianos (ed.). Coffee biotechnology and quality. Dordrecht : Kluwer, p. 377-392. International Seminar on Biotechnology in the Coffee Agro-Industry, 3., Londrina (BRA), 1999/05/24-28. ISBN 0-7923-6852-8.

Titre du document
Developement of bioprocesses for the conservation, detoxification and value-addition of coffee pulp and coffee husk
Année de publication
2000
Type de document
Partie d'ouvrage
Auteurs
Roussos Sevastianos, Augur Christopher, Perraud Gaime Isabelle, Pyle D.L., Saucedo-Castaneda G., Soccol C.R., Pandey A., Ferrao I., Raimbault Maurice
In
Sera T. (ed.), Soccol C.R. (ed.), Pandey A.(ed.), Roussos Sevastianos (ed.), Coffee biotechnology and quality
Source
Dordrecht : Kluwer, 2000, p. 377-392 ISBN 0-7923-6852-8
Colloque
International Seminar on Biotechnology in the Coffee Agro-Industry, 3., Londrina (BRA), 1999/05/24-28
Plan de classement
Fermentations [084FERMEN]
Descripteurs
CAFE ; PULPE ; VALORISATION DE RESIDU AGROINDUSTRIEL ; BIOTECHNOLOGIE ; FERMENTATION EN MILIEU SOLIDE ; BACTERIE LACTIQUE ; ENZYME ; ENSILAGE ; CHAMPIGNON ; PRODUCTION ; DETOXIFICATION ; ACIDE GIBBERELLIQUE
Description Géographique
MEXIQUE ; COLOMBIE
Localisation
Fonds IRD [F A010024963] ; Dakar ; Montpellier (Centre IRD)
Identifiant IRD
fdi:010024971
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