Banea M., Poulter N.H., Rosling H. (1995). Modifications des procédés traditionnels de transformation du manioc et risque d'exposition au cyanure au Zaïre = Short-cuts in traditional cassava processing practices and risks of cyanide exposure in Zaïre. In :
Agbor Egbe T. (ed.), Brauman Alain (ed.), Griffon D. (ed.), Trèche Serge (ed.). Transformation alimentaire du manioc = Cassava food processing. Paris : ORSTOM, p. 89-100. (Colloques et Séminaires). ISBN 2-7099-1279-1. ISSN 0767-2896.
Titre du document
Modifications des procédés traditionnels de transformation du manioc et risque d'exposition au cyanure au Zaïre = Short-cuts in traditional cassava processing practices and risks of cyanide exposure in Zaïre
Année de publication
1995
Type de document
Partie d'ouvrage
Auteurs
Banea M., Poulter N.H., Rosling H.
In
Agbor Egbe T. (ed.), Brauman Alain (ed.), Griffon D. (ed.), Trèche Serge (ed.)Transformation alimentaire du manioc = Cassava food processing
Source
Paris : ORSTOM, 1995,
p. 89-100 (Colloques et Séminaires). ISBN 2-7099-1279-1 ISSN 0767-2896