%0 Journal Article %9 ACL : Articles dans des revues avec comité de lecture non répertoriées par l'AERES %A Ampe, Frédéric %A Brauman, Alain %T Origin of enzymes involved in detoxification and root softening during cassava retting %D 1995 %L fdi:41781 %G ENG %J World Journal of Microbiology and Biotechnology %@ 0959-3993 %K BIOTECHNOLOGIE ; FERMENTATION ; MANIOC ; TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE TRADITIONNELLE ; ACTIVITE ENZYMATIQUE ; ENZYME ; GLUCOSIDE CYANOGENETIQUE ; TEXTURE ALIMENT %K ROUISSAGE ; DETOXICATION ; LINAMARASE ; PECTINASE %K AFRIQUE CENTRALE %P 178-182 %R 10.1007/BF00704644 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:41781 %> https://horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/pleins_textes_6/b_fdi_35-36/41781.pdf %V 11 %W Horizon (IRD) %$ 084FERMEN ; 054ALIM03