Publications des scientifiques de l'IRD

Ampe Frédéric, Brauman Alain, Trèche Serge, Agossou Aurélien. (1994). Cassava retting : optimisation of a traditional fermentation by an experimental research methodology. Journal of the Science of Food and Agriculture, 65, p. 355-361. ISSN 0022-5142.

Titre du document
Cassava retting : optimisation of a traditional fermentation by an experimental research methodology
Année de publication
1994
Type de document
Article
Auteurs
Ampe Frédéric, Brauman Alain, Trèche Serge, Agossou Aurélien
Source
Journal of the Science of Food and Agriculture, 1994, 65, p. 355-361 ISSN 0022-5142
Plan de classement
Nutrition, alimentation : technologies [054ALIM03] ; Fermentations [084FERMEN]
Descripteurs
MANIOC ; FERMENTATION ; TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE TRADITIONNELLE ; METHODOLOGIE ; ETUDE EXPERIMENTALE ; ROUISSAGE ; FOUFOU ; OPTIMISATION
Description Géographique
AFRIQUE CENTRALE
Localisation
Fonds IRD [F B41253] ; Montpellier (Centre IRD)
Identifiant IRD
fdi:41253
Contact