Publications des scientifiques de l'IRD

Roussos Sevastianos, Hannibal Laure, Aquiahuatl M.A., Trejo Hernandez M.R., Marakis S. (1994). Caffeine degradation by Penecillium verrucosum in solid state fermentation of coffee pulp : critical effect of additional inorganic and organic nitrogen sources. Journal of Food Science and Technology, 31 (4), p. 316-319. ISSN 0022-1155.

Titre du document
Caffeine degradation by Penecillium verrucosum in solid state fermentation of coffee pulp : critical effect of additional inorganic and organic nitrogen sources
Année de publication
1994
Type de document
Article
Auteurs
Roussos Sevastianos, Hannibal Laure, Aquiahuatl M.A., Trejo Hernandez M.R., Marakis S.
Source
Journal of Food Science and Technology, 1994, 31 (4), p. 316-319 ISSN 0022-1155
Plan de classement
Fermentations [084FERMEN]
Descripteurs
FERMENTATION EN MILIEU SOLIDE ; VALORISATION DE RESIDU AGROINDUSTRIEL ; PULPE ; CAFE ; DEGRADATION ; CAFEINE ; MILIEU DE CULTURE ; SUPPLEMENTATION ; AZOTE ; MICROORGANISME ; CHAMPIGNON
Localisation
Fonds IRD [F B41115]
Identifiant IRD
fdi:41115
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