%0 Journal Article %9 ACL : Articles dans des revues avec comité de lecture non répertoriées par l'AERES %A Soccol, C.R. %A Iloki, I. %A Marin, Bernard %A Raimbault, Maurice %T Comparative production of alpha-amylase, glucoamylase and protein enrichment of raw and cooked cassava by Rhizopus strains in submerged and solid state fermentations %D 1994 %L fdi:41107 %G ENG %J Journal of Food Science and Technology %@ 0022-1155 %K FERMENTATION EN MILIEU SOLIDE ; FERMENTATION ; MILIEU LIQUIDE ; PROTEINE ; MANIOC ; AMIDON ; QUALITE ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; MILIEU DE CULTURE ; ACTIVITE ENZYMATIQUE %K ALPHA AMYLASE ; GLUCOAMYLASE %N 4 %P 320-323 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:41107 %> https://horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/pleins_textes_6/b_fdi_35-36/41107.pdf %V 31 %W Horizon (IRD) %$ 084FERMEN