Publications des scientifiques de l'IRD

Favier Jean-Claude, Ndjouenkeu R. (1988). Project for a better knowledge on foods composition in Central and Western Africa. In : Africa food and nutrition congress. s.l. : s.n., 5 p. multigr. Africa Food and Nutrition Congress, 3., Harare (ZWE), 1988/09/05-08.

Titre du document
Project for a better knowledge on foods composition in Central and Western Africa
Année de publication
1988
Type de document
Colloque
Auteurs
Favier Jean-Claude, Ndjouenkeu R.
In
Africa food and nutrition congress
Source
s.l. : s.n., 1988, 5 p. multigr.
Colloque
Africa Food and Nutrition Congress, 3., Harare (ZWE), 1988/09/05-08
Plan de classement
Généralités [054ALIM01]
Descripteurs
COMPOSITION DES ALIMENTS ; VALEUR NUTRITIONNELLE ; VALEUR ENERGETIQUE ; APPORT NUTRITIONNEL ; VITAMINE ; MINERAL ; ACIDE AMINE ; PROGRAMME DE RECHERCHE
Description Géographique
AFRIQUE CENTRALE ; AFRIQUE DE L'OUEST
Localisation
Fonds IRD [F B31274] ; Montpellier (Centre IRD)
Identifiant IRD
fdi:31274
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