%0 Book Section %9 OS CH : Chapitres d'ouvrages scientifiques %A Joët, Thierry %A Dussert, Stéphane %T Environmental and genetic effects on coffee seed biochemical composition and quality %B Achieving sustainable cultivation of coffee : breeding and quality traits %C Cambridge %D 2017 %E Lashermes, Philippe %L fdi:010071468 %G ENG %I Burleigh Dodds Science Publ. %@ 978-1-78676-152-1 %K CAFE ; PLANTE ALIMENTAIRE TROPICALE ; AGRICULTURE ; COMPOSITION CHIMIQUE ; GRAINE ; QUALITE ; BIOCHIMIE ; DIVERSITE SPECIFIQUE ; VARIABILITE GENETIQUE ; ENVIRONNEMENT ; FACTEUR CLIMATIQUE ; FACTEUR EDAPHIQUE %K CAFEIER ; AROME %K REUNION %N 39 %P 49-67 %R 10.19103/AS.2017.0022.03 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010071468 %> https://www.documentation.ird.fr/intranet/publi/depot/2018-03-07/010071468.pdf %W Horizon (IRD) %S Burleigh Dodds Series in Agriculture Science %$ 076AMEPLA ; 020BIOCHI