Publications des scientifiques de l'IRD

Joët Thierry, Dussert Stéphane. (2017). Environmental and genetic effects on coffee seed biochemical composition and quality. In : Lashermes Philippe (ed.). Achieving sustainable cultivation of coffee : breeding and quality traits. Cambridge : Burleigh Dodds Science Publ., p. 49-67. (Burleigh Dodds Series in Agriculture Science ; 39). ISBN 978-1-78676-152-1. ISSN 2059-6936.

Titre du document
Environmental and genetic effects on coffee seed biochemical composition and quality
Année de publication
2017
Type de document
Partie d'ouvrage
Auteurs
Joët Thierry, Dussert Stéphane
In
Lashermes Philippe (ed.), Achieving sustainable cultivation of coffee : breeding and quality traits
Source
Cambridge : Burleigh Dodds Science Publ., 2017, p. 49-67 (Burleigh Dodds Series in Agriculture Science ; 39). ISBN 978-1-78676-152-1 ISSN 2059-6936
Plan de classement
Biochimie [020BIOCHI] ; Amélioration des plantes, ressources génétiques [076AMEPLA]
Descripteurs
CAFE ; PLANTE ALIMENTAIRE TROPICALE ; AGRICULTURE ; COMPOSITION CHIMIQUE ; GRAINE ; QUALITE ; BIOCHIMIE ; DIVERSITE SPECIFIQUE ; VARIABILITE GENETIQUE ; ENVIRONNEMENT ; FACTEUR CLIMATIQUE ; FACTEUR EDAPHIQUE ; CAFEIER ; AROME
Description Géographique
REUNION
Localisation
Fonds IRD [F A010071466] ; Montpellier (Centre IRD)
Identifiant IRD
fdi:010071468
Contact