%0 Book Section %9 OS CH : Chapitres d'ouvrages scientifiques %A Lamrani, K. %A Lakhtar, H. %A Cheheb, M. %A Ismaili-Alaoui, M. %A Augur, Christophe %A Macarie, Hervé %A Gaime Perraud, Isabelle %A Roussos, Sevastianos %T Natural mycoflora on olives and risk assessment %B Current topics on bioprocesses in food industry : selected proceedings : vol.2 %C New Delhi %D 2008 %E Koutinas, A. %E Pandey, A. %E Larroche, C. %L fdi:010050305 %G ENG %I Asiatech %@ 81-87680-17-2 %K MICROBIOLOGIE ; MICROORGANISME ; IDENTIFICATION ; MOISISSURE ; FRUIT ; PRODUIT ALIMENTAIRE ; MILIEU DE CULTURE ; PRODUCTION ; MYCOTOXINE ; ECHANTILLONAGE ; CONTAMINATION ; STOCKAGE ; TOXICITE %K OLIVE ; HUILE ; TECHNOLOGIE APRES RECOLTE ; AFLATOXINE ; OCHRATOXINE %K MAROC %P 224-235 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010050305 %> https://www.documentation.ird.fr/intranet/publi/depot/2010-07-08/010050305.pdf %W Horizon (IRD) %B International Congress on Bioprocesses in Food Industry %8 2006/06/18-20 %$ 084ENEREN02 ; 054ALIM02