%0 Book Section %9 OS CH : Chapitres d'ouvrages scientifiques %A Kabbaj, W. %A Breheret, S. %A Guimberteau, J. %A Talou, T. %A Olivier, J.M. %A Sobal, M. %A Bensoussan, M. %A Roussos, Sevastianos %T Pleurotus ostreatus volatile aroma compounds identified from fruit-body and from mycelium grown in submerged and solid-state cultures %B New horizons in biotechnology %C Dordrecht %D 2003 %E Roussos, Sevastianos %E Soccol, C.R. %E Pandey, A. %E Augur, Christophe %L fdi:010045177 %G ENG %I Kluwer %@ 1-4020-1718-9 %K FERMENTATION EN MILIEU SOLIDE ; FERMENTATION ; CHAMPIGNON ; MYCELIUM ; MILIEU DE CULTURE ; SPECTROMETRIE ; CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE ; ETUDE EXPERIMENTALE ; ETUDE COMPARATIVE %K COMPOSE VOLATILE %P 371-377 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010045177 %> https://horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/divers20-07/010045177.pdf %W Horizon (IRD) %$ 084FERMEN