%0 Book Section %9 OS CH : Chapitres d'ouvrages scientifiques %A Pagnoncelli, M.G.B. %A Brand, D. %A Roussos, Sevastianos %A Gaime Perraud, Isabelle %A Augur, Christophe %A Soccol, C.R. %T Isolation and identification of lactic acid bacteria from mature coffee cheries : potential application in coffee husk ensiling %B New horizons in biotechnology %C Dordrecht %D 2003 %E Roussos, Sevastianos %E Soccol, C.R. %E Pandey, A. %E Augur, Christophe %L fdi:010045176 %G ENG %I Kluwer %@ 1-4020-1718-9 %K VALORISATION DE RESIDU AGROINDUSTRIEL ; CAFE ; PULPE ; FERMENTATION ; ENSILAGE ; ENZYME ; BACTERIE ; IDENTIFICATION ; PRODUCTION ; ETUDE EXPERIMENTALE %P 321-333 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010045176 %> https://horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/divers20-07/010045176.pdf %W Horizon (IRD) %$ 084FERMEN