%0 Book Section %9 OS CH : Chapitres d'ouvrages scientifiques %A Perraud Gaime, Isabelle %A Saucedo-Castaneda, G. %A Augur, Christopher %A Roussos, Sevastianos %T Adding value to coffee solid by-products through biotechnology %B Coffee biotechnology and quality %C Dordrecht %D 2000 %E Sera, T. %E Soccol, C.R. %E Pandey, A.(ed.) %E Roussos, Sevastianos %L fdi:010024974 %G ENG %I Kluwer %@ 0-7923-6852-8 %K CAFE ; PULPE ; COMPOSITION CHIMIQUE ; BIOTECHNOLOGIE ; VALORISATION DE RESIDU AGROINDUSTRIEL ; ALIMENTATION ANIMALE ; ENSILAGE ; ENGRAIS ORGANIQUE ; COMPOST ; SUBSTRAT ; BIOGAZ ; CULTURE DE MICROORGANISME ; ENZYME ; CHAMPIGNON ; LOMBRIC ; PRODUCTION %K TRAITEMENT TECHNOLOGIQUE ; CONSERVATION %K ZONE TROPICALE %P 437-446 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010024974 %> https://horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/2021-08/010024974.pdf %W Horizon (IRD) %B International Seminar on Biotechnology in the Coffee Agro-Industry %8 1999/05/24-28 %$ 084ENEREN02