%0 Book Section %9 OS CH : Chapitres d'ouvrages scientifiques %A Brabet, C. %A Chuzel, G. %A Dufour, D. %A Raimbault, Maurice %A Giraud, J. %T Improving cassava sour starch quality in Colombia %B Cassava flour and starch : progress in research and development %C Montpellier (FRA) ; Cali %D 1996 %E Dufour, D. %E O'Brien, G.M. %E Best, R. %L fdi:010008966 %G ENG %I CIRAD ; CIAT %@ 958-9439-88-8 %K AMIDON ; PREPARATION CULINAIRE ; ALIMENT TRADITIONNEL ; FERMENTATION ; ANAEROBIOSE ; SECHAGE SOLAIRE %K ACIDE LACTIQUE %K COLOMBIE %N 271 %P 241-246 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010008966 %> https://horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/pleins_textes_6/b_fdi_45-46/010008966.pdf %W Horizon (IRD) %S Publication - CIAT %$ 054ALIM03