%0 Book Section %9 OS CH : Chapitres d'ouvrages scientifiques %A Brauman, Alain %A Kéléke, S. %A Malonga, M. %A Mavoungou, O. %A Ampe, Frédéric %A Miambi, E. %T Cassava lactic fermentation in Central Africa : microbiological and biochemical aspects %B Cassava flour and starch : progress in research and development %C Montpellier (FRA) ; Cali %D 1996 %E Dufour, D. %E O'Brien, G.M. %E Best, R. %L fdi:010008962 %G ENG %I CIRAD ; CIAT %@ 958-9439-88-8 %K FERMENTATION ; ANAEROBIOSE ; MICROBIOLOGIE ; BACTERIE ; NUMERATION ; GLUCOSE ; BIOCHIMIE ; ACTIVITE ENZYMATIQUE %K ACIDE LACTIQUE %K AFRIQUE CENTRALE %N 271 %P 197-209 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010008962 %> https://horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/pleins_textes_6/b_fdi_45-46/010008962.pdf %W Horizon (IRD) %S Publication - CIAT %$ 084FERMEN02