%0 Book Section %9 OS CH : Chapitres d'ouvrages scientifiques %A Raimbault, Maurice %A Ramirez Toro, C. %A Giraud, Eric %A Soccol, C. %A Saucedo, G. %T Fermentation in cassava bioconversion %B Cassava flour and starch : progress in research and development %C Montpellier (FRA) ; Cali %D 1996 %E Dufour, D. %E O'Brien, G.M. %E Best, R. %L fdi:010008960 %G ENG %I CIRAD ; CIAT %@ 958-9439-88-8 %K FERMENTATION ; ALIMENT TRADITIONNEL ; PREPARATION CULINAIRE ; AMIDON ; FARINE %N 271 %P 187-196 %U https://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010008960 %> https://horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/pleins_textes_6/b_fdi_45-46/010008960.pdf %W Horizon (IRD) %S Publication - CIAT %$ 084FERMEN ; 054ALIM03